Home » Marciano heeft als eerste bingo bij de hoofdreken bingo marathon

Marciano heeft als eerste bingo bij de hoofdreken bingo marathon

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zijn er weer een aantal deelnemers opgeroepen voor de hoofdreken bingo marathon. Mirthe en Eunice hadden een gesprek over Jan-Willem.

Eunice heeft Mirthe verteld dat ze met Jan-Willem gezoend heeft. En de twee hadden in kamer 4 er nog eens een gesprek over. Eunice heeft zich voorgenomen te denken aan de toekomst. En niet alleen maar gekke dingen gaan doen. Het is aantrekkelijk natuurlijk. Mirthe denkt op haar beurt dat het dubbel is. Het echte leven is hier ook, het is niet alleen een spel. Je hebt ook behoeftes. Het is heel normaal dat jullie ouwehoeren met elkaar. Hij heeft toch een vrouw thuis, een open relatie. Eunice merkt op dat ze het rustiger aan gaat pakken. Mirthe is van mening dat ze ook lol mogen hebben.

Wat later roept Marciano dat hij bingo heeft. De stem laat weten dat hij zijn bingokaart op het spel scherm mag leggen. Dan wordt jouw bingokaart gecontroleerd. Dan wordt er een liedje afgespeeld dat hij een juiste bingo heeft. En in de sluis staan cadeautjes klaar. Er staan 11 tassen klaar en Marciano mag 1 tasje uitkiezen. Marciano vindt het moeilijk welke kleur hij moet kiezen. Hij pakt uiteindelijk een gouden tasje. Er zitten 2 paar slippers in met glitters. De groep lacht, ze vinden het hilarisch. Marciano past de slippers niet, ze zijn te klein.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Jack 9 april 2023 - 09:15

Hoi…ik vind “jaar van je leven ”
geweldig. Ga zo lekker door…..
Wat ruzies maken op z’n tijd….heerlijk toch.
EN en af en toe …een bedje delen.
Leuk toch haha..Groetjes Jack

Beantwoord
Cisca 9 april 2023 - 10:05

Wat lees ik nu ? Is Jan- Willem getrouwd ? En heeft hij een open relatie ? Of heb ik dit verkeerd gelezen en gaat dit over een ander ?

Beantwoord

Laat een reactie achter