Home » Babette trakteert de groep met vlaai van haar verdiende geld

Babette trakteert de groep met vlaai van haar verdiende geld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de geslaagde recordpoging van vandaag gaat het er rustig aan toe in een jaar van je leven. De deelnemers genieten van het lekkere weer. Ook zijn de fotoboeken en foto kalenders gearriveerd. Hierin staan foto’s van de deelnemers zelf die eerder gemaakt zijn tijdens een fotoshoot. Later komt er een pakketje binnen door de brievenbus. Het zijn sigaren voor Moraima. Deze heeft Babette besteld van de 500 euro die ze verdiend heeft tijdens een individuele opdracht. Moraima lacht maar is er erg blij mee.

Wat krijgt iedereen koffie en heeft Babette nog meer van haar geld besteld. Ze heeft Limburgse vlaaien besteld. Ik ben een echte Limburgse. Toen ik hier interviews had vroegen ze wat ik echt ging missen, dat is Limburgse vlaai. Dus ik vond dat ik met mijn verdiende geld jullie moesten trakteren op lekkere Limburgse vlaai. De deelnemers genieten van een lekker stukje vlaai en gaan daarna weer lekker in het zonnetje liggen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter