Home » Babette en Zoë praten hun ruzie rondom het bier incident uit

Babette en Zoë praten hun ruzie rondom het bier incident uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Sasha met een emotionele Zoë gesproken heeft komt Babette de kas in. De twee hadden eerder vandaag een akkefietje, Zoë werd boos en gooide een kommetje kapot. Zoë wil met Babette deze gebeurtenis uitpraten.

Wat is er aan de hand vraagt Babette. Niks antwoordt Zoë, ik wilde gewoon even kletsen. Waarom heb je gehuild vraagt Babette door. Niks zegt Zoë, ik zit hier al 2 uur. Omdat ik het gewoon k*t vind dat dit gebeurt. Het bier boeit me niet maar onbewust word ik ook geraakt want het is ook mijn bier zeg maar. Er zijn vanavond gewoon 3 kratten zegt Babette op haar beurt. Dat is prima gaat Zoë verder maar ik heb het gevoel dat ik in de maling wordt genomen. Jij zegt gisteren dat het besteld is van de boodschappen. Vervolgens zeg je in de kamer van ik koop wel een nieuwe krat. Dus dan ga ik ervan uit dat het van de groep was en nu koopt om het weer recht te trekken. En dan hoor ik je nu zeggen het is mijn bier. Voor mij hoef je niet te liegen. Babette legt uit dat ze met haar geld niks in een winkelmandje kan plaatsen. Ik heb toen gezegd dat ik het betaal. Ik moet dan mailen dat het van mijn eigen geld is. Ik heb vannacht gezegd dat ik die krat van mijn eigen geld wil. Die krat staat nu boven. Ik wist niet van die bordjes benadrukt ze. Een spontaan moment kan niet, mensen denken in tekorten. De bordjes wist ik niet, dat staat voor mij er los van.

Dat snap ik antwoordt Zoë, deze man heeft vanaf het begin een showtje opgevoerd. Maar ik hou niet van een poppenkast. Het gaat mij niet om het bier. Maar het gaat er mij om dat het om de groep zou zijn. Babette vindt dat Zoë ook meet met 2 maten want ze verstopte eerder ook bier. Zoë geeft ook toe dat ze dat gedaan heeft. Ik stond daar en die kommetjes stonden daar, dat heb ik niet gedaan maar Jeffrey gaat Babette verder. En ik zag daar nog wel de humor van in. En dan word ik aan de schandpaal genageld. Het is hier helemaal rond gegaan er worden eigen waarheden verteld. Je mag mij ten alle tijden iets zeggen en boos zijn. Maar ik heb precies gezien hoe deze mensen in elkaar zitten. Niemand durft naar mij te komen. Als dit het gaat zijn heb ik hier niets te zoeken. Een feestje kan niet maar een hele dag biljarten kan wel. En voor de rest wordt je afgerekend op dingen die je doet. Zoë vindt het wel jammer dat niemand haar op kwam zoeken. Babette antwoordt dat ze haar wel gezien hebben in de kas met Sasha. En ik heb toen ook gezegd als het hier zo moet dan wil ik hier niet meer zitten. Dat snap ik antwoordt Zoë maar ik kom jou wel altijd opzoeken. En ik zit hier dan, ik wilde vorige week ook liever naar huis toe. En dan komt niemand om mijn verhaal te vragen of hoe ik me voel. En dat ik nooit mijn ding gedaan heb wat ik echt wil. Dat heb ik ook zegt Babette, ik heb ook het gevoel dat we ons los moeten koppelen. Ik vond dit onrecht gaat Zoë verder, het was ook mijn bier. En jullie naam worden genoemd en daar hoor ik ook een soort van bij. En dan denk ik is er dan niemand die mij hier dan ziet of zo? Jou en Wendy zie ik niet. Dat spijt me echt heel erg zegt Babette. Dat je daar iets van vind vind ik alleen maar goed. Wij zaten ook boven, we hadden daar ook zo in. Maar ik vind het f*cking zielig dat je hier alleen hebt gezeten benadrukt Babette. Ze geeft Zoë een knuffel. Je kunt altijd tegen mij zeggen wat er is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter