Home » Babette spreekt Zoë aan, ze voelt zich ontlopen door haar

Babette spreekt Zoë aan, ze voelt zich ontlopen door haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë was gisteren bezig met een campagne maken voor de managersverkiezing. Uiteindelijk besloot ze afgelopen avond ook naar Babette en Wendy te gaan om haar plannen voor te dragen.

Zoë vertelt dat ze naar Isaac geweest is en hij zegt als Eunice niet gaat ga je je niet verkiesbaar stellen en dan mogen hun kiezen. Eunice gaat niet merkt Babette op. Erik zei net van wel antwoordt Zoë. Nee gaat Babette verder, ik heb haar gesproken. Dan ben alleen ik het zegt Zoë. Ja antwoordt Babette dus is iedereen verkiesbaar en kunnen ze op jou. Isaac zei ook al dan gaan we op jou vertelt Zoë. En toen vroeg ik hoe weet ik dat dan waarop hij zei waarom ik dat vroeg. Hij vond dat apart. Ik zei van ja hier weet je het nooit. Maar dan spreek ik Jeffrey weer en hij vond het toffe plannen. Ik heb ook best goede ideeën en ik wilde eigenlijk naar jullie toe komen wat jullie vinden. Waarom kom je überhaupt niet naar ons toe vraagt Babette. Het is net alsof je ons een beetje ontloopt. Zoë zegt dat ze in haar eigen space is. Maar ik had bij jou ook een beetje het gevoel alsof je mij ontliep. Babette wil dat wel uitleggen. Je hebt gezegd dat ik tijdens het ontbijt weg was gelopen en Kenzy stond daarbij… Je weet zelf hoeveel bloedhekel je aan haar hebt en wij hebben. En met het bier en die kommetjes dan denk ik waarom kom je eerst niet naar ons. Je kent me, en dat je niet lekker zit weet ik. Maar de manier waarop vind ik dat je me te kakken zet. Dan denk ik wat wil je nou? Ik heb het besproken met jou in de kas antwoordt Zoë. Dat van de kommetjes boeit me niet. Ik weet ook dat je niet goed zit benadrukt Babette, we hebben het erover gehad. Zoë vindt dat ze beïnvloed wordt in haar gevoel door Jeffrey. Ik krijg gewoon bad vibes van hem. Babette snapt dat wel maar vindt dat ze zich door Kenzy uit de tent laat lokken. Die kwam in de ochtend al van er is 1.5 krat bier op. Dat is uitgesproken het is een olievlek geworden terwijl het niet jouw battle was.

Zoë vertelt dat ze gewoon haar ei kwijt wilde bij iemand en hun toen niet zag. Je kunt toch naar kantoor komen antwoordt Babette, we zijn altijd met zijn drieën geweest. Misschien wilde jullie ook wel alleen zijn zegt Zoë. Dan hadden we dat wel gezegd benadrukt Wendy. Babette vindt dat Zoë aannames gedaan heeft. Je hebt het met de halve loods een gesprek gehad over je gevoelens wat prima is. De volgende ochtend zet je me voor schudt, want zo voel ik dat zoals je tegen mij praat. Ik snap niet dat je de aanname doet dat je je buitengesloten voelt. Zoë benadrukt dat het niet de bedoeling was om haar zwart te maken. Je maakt rare keuzes in mijn ogen benadrukt Babette. We waren vanaf het begin altijd met zijn drieën en dan denk ik van in good times en bad times. Als je aannames doet die niet zo zijn, misschien omdat je dat zo voelt prima. En dan wordt ik aangesproken op een bepaalde manier in de kamer. Deze mensen smullen er echt van, ze denken dat je zwak bent. En wij zitten hier omdat we ervoor willen afsluiten. Zoë vindt het vervelend omdat ze niet wist hoe ze moest reageren. Maar ik wilde wel mijn gevoelens aangeven. Daar wil ik dan ook mijn excuses voor aanbieden als je je daar k*t om hebt gevoelt. Ik weet dat van deze mensen en dat er gesproken over zou worden. Ik heb 3 mensen opgezocht en jullie ook gelaten en dat was misschien niet goed geweest. Ik wilde het de tijd geven. Babette wordt er een beetje verdrietig van dat je na 8 maanden niet kunt voelen of er ruimte is voor een gesprek. De twee praten er nog lang over door en Zoë benadrukt dat ze niet echt met anderen wilt zijn. Babette wilde het op haar beurt alleen maar kwijt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.2]

Laat een reactie achter