Home » Mirthe lijkt zich te herpakken na het vertrek van Kenzy en de deelnemers kunnen zich verkiesbaar stellen

Mirthe lijkt zich te herpakken na het vertrek van Kenzy en de deelnemers kunnen zich verkiesbaar stellen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Kenzy is Mirthe enige tijd wat minder gestemd. Ze staat buiten enige tijd te luisteren, is emotioneel en praat in zichzelf. Uiteindelijk komt Isaac even kijken. Ze geeft haar een knuffel. Hier moet je weer even overheen zegt hij. Zo raar antwoordt Mirthe, het is zo zonde. Dit was de kans dat hij (Jeffrey) gaat. Ik snap hem zegt Isaac, maar k ben eerlijk tegen je. Kenzy had ook haar momenten. Altijd boos. Maar tuurlijk 100 procent wat je zegt. Ik kreeg zelf een soort van Berend gevoel. Ze sliep slecht, chagrijnig vaak. Dat is de enige reden die ik kan bedenken. Voor de rest was het alleen maar positief. Dat is ook de laatste tijd merkt Mirthe op. Dat is volgens Isaac wel het geval. Het was een talentvolle dame en een slimme vrouw. Het was gewoon de laatste weken en die spiraal waar in ze zat. Mirthe begrijpt het wel maar bij Jeffrey is dat heel vaak geweest. Dat is het antwoordt Isaac, de ene dag is het die en de andere dag is het weer iemand anders. Verder lijkt Mirthe zich redelijk te herpakken en doet haar eigen ding.

Daarna wordt de groep naar het spel scherm geroepen. De stem begint over de managersverkiezing. Volgende week woensdag moet er weer een nieuwe manager worden gekozen. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen om manager te worden voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager door aan te geven dat jij manager wil worden. Je moet 5 andere deelnemers meenemen naar het managerskantoor om te laten zien dat ze achter je staan. Minimaal 2 mensen moeten zich verkiesbaar stellen anders stemmen jullie op alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest. Om campagne te voeren moet elke aspirant managers een kreet aangeven. Je ontvangt een verkiezingsposters die je op mag hangen in de loods… Maar of er veel mensen zich aan gaan melden is nog even de vraag. Eunice wil zich waarschijnlijk niet verkiesbaar stellen en alleen Zoë. Wat zou betekenen dat iedereen die nog geen manager is geworden verkiesbaar wordt gesteld. Verder zijn de nieuwe muziek instrumenten waar eerder voor gestemd is gearriveerd en daar wordt dan ook gebruik van gemaakt. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.8]

Laat een reactie achter