Home » Mirthe vindt Jan-Willem denigrerend naar vrouwen en Moraima wordt aan de deur geplakt

Mirthe vindt Jan-Willem denigrerend naar vrouwen en Moraima wordt aan de deur geplakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd Moraima aan de deur vast geplakt met tape. Vergelijkbaar als de eerdere verdienopdracht. Dit gebeurde als grapje van Jeffrey. Jeffrey loopt regelmatig met Moraima een rondje over het terrein en gisteren probeerde ze dit uit te stellen met als gevolg dat ze op de deur werd vast geplakt. Overigens bleef ze niet hangen, ze zakte al vrij snel naar beneden. Moraima zag er zelf ook de lol van in.

Inmiddels is de nieuwe dag alweer enige tijd aan de gang. De deelnemers werden vroeg gewekt door een alarm. De groep heeft een speciale Koningsdag verdienopdracht gekregen. Iedereen moet coupletten van het Wilhelmus voordragen. Nadat de uitleg erop zat is het dan ook tijd om te leren. Maar Mirthe moet eerst nog even haar gal kwijt over mededeelnemer Jan-Willem. Ik snap niet waarom Jan-Willem niet op die f*cking stip komt te staan zegt Mirthe tegen Babette en Wendy. Hij zeikt om alles, is altijd negatief. Misschien heeft hij een ochtendhumeur antwoordt Babette. Nee joh zegt Mirthe, hij is altijd zo. Hij is alleen af en toe tegen Eunice een beetje aardig. In de keuken eergisteren deed hij ook al raar, met zet aan! Zet aan! Ik ben je hond niet gaat Mirthe verder. Hij doet denigrerend. Gewoon met die toon dat is niet netjes, zo praat je niet tegen vrouwen. Die man zegt dat hij alles heeft meegemaakt, in elk gesprek. Dan denigreert hij je al omdat hij alles beter weet maar hij doet niks beter dus spreekt zichzelf tegen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

1 Reactie

T Hobijn Hobijn 26 april 2023 - 11:54

Ja het met ben Mirthe eens (echt vrouw onvriendelijk0

Beantwoord

Laat een reactie achter