Home » Babette en Zoë hebben een woord afgesproken om elkaar te beschermen

Babette en Zoë hebben een woord afgesproken om elkaar te beschermen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond verliep vrij rustig in een jaar van je leven. Babette en Zoë besloten een rondje te wandelen over het terrein. De twee hebben het ook over hun onenigheid rondom de whisky van eergisteren. De twee hebben een afspraak gemaakt…

We hebben nu dat woord afgesproken zegt Babette. Het maakt niet uit of er nou ruzie is. Drank of geen drank. Gewoon dat ik denk ik moet je beschermen of helpen dan zeggen we dat. En andersom ook he? Ja tuurlijk antwoordt Zoë. Weet je wat het is gaat Babette verder. Jij kunt lief zijn en lief zijn. Zoë lijkt dat wel te begrijpen. Je moet niet zolang doorgaan tot iemand ja zegt. Precies zegt Babette. En je ontglipt me dan elke keer als je hebt gedronken. Zoë is van mening dat het niet uitmaakt hoeveel je doet, het is altijd niet goed. Hiermee doelt ze op de ruzie met Isaac. De mens is altijd zo antwoordt Babette. Kijk naar mensen, dan is het te nat of dan is het te warm. Mensen moeten wat te klagen hebben. Daarna komt Wendy erbij lopen en gaat het over van alles en nog wat… Wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

1 Reactie

Lizbeth 29 april 2023 - 07:36

Babet wordt beetje hoogmoedig babbelbeth overal de wijsneus uithangen : ik begrijp het allemaal. Behalve wanneer zijzelf kritiek krijgt dan is het huilen op matje roepen geblazen. pppffffff

Beantwoord

Laat een reactie achter