Home » De karaoke verdienopdracht zit erop, en speculatie over de komst van 2 hoepels

De karaoke verdienopdracht zit erop, en speculatie over de komst van 2 hoepels

De deelnemers hebben dit weekend een verdienopdracht gekregen die enkele dagen zou duren. De deelnemers worden één voor één opgeroepen, moeten binnen 10 seconden op het podium staan om vervolgens de nummer 1 hit te zingen op de dag dat ze geboren zijn. Ook vandaag worden er enkele deelnemers opgeroepen. Waaronder Jeffrey, hij weet het liedje goed te zingen en verdiend daar 20 euro mee voor de huishoudpot. Wat later wordt Janet opgeroepen om een liedje te zingen. Ook zij verdiend 20 euro voor de huishoudpot. En daarmee lijkt de opdracht erop te zitten, de stem laat weten dit is het bedrag wat jullie hebben verdiend. Het bedrag is niet in beeld maar uit gesprekken wordt duidelijk dat ze 320 euro hebben verdiend.

Ondertussen wordt er gespeculeerd wat de komst van de 2 hoepels in gaat houden. Een enkeling oefent regelmatig. Want stel nou dat het voor een verdienopdracht gaat zijn… Ook de karaoke verdienopdracht die er nu op zit komt wordt besproken. Het bedrag zou volgens Rupert eigenlijk 340 euro zijn maar Isaac zou te laat op het podium gestapt zijn. Volgens Isaac had Janet precies hetzelfde maar deze telde wel. Hoe dan ook de deelnemers zijn wel weer wat rijker en er kunnen weer boodschappen gedaan worden. Inmiddels hebben de deelnemer het avondeten alweer op. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter