Home » Een aantal deelnemers doen De Loods IQ Test

Een aantal deelnemers doen De Loods IQ Test

De middag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Ook in een jaar van je leven is het slecht weer en veel deelnemers zijn dan ook binnen bezig. Erik maakt een prijs voor het songfestival wat dit weekend op het programma staat. En Bern heeft voor de middag een activiteit bedacht. De Loods IQ Test. Janet, Mirthe, Erik, Sasha, Eunice en Jan-Willem doen hieraan mee. Bern leid het evenement. Het is leuk om de hersenen te kraken zegt hij. Het gaat om 25 vragen die beantwoord kunnen worden met A,B,C of D. Ook kan er een prijsje gewonnen worden. Je wint de beker niet om de slimste te zijn legt Bern verder uit. Maar juist om zelfkennis te hebben. Je gaat je eigen LIQ (Loods IQ) zelf inschatten. De deelnemer die dit het beste inschat krijgt de prijs. Uiteindelijk wordt Jan-Willem de winnaar en ontvangt de beker. Hij vindt het echt leuk dat hij gewonnen heeft.

Verder worden er veel spelletjes gespeeld, met de mysterieuze hoepels geoefend en wat gekletst over van alles en nog wat. Vanavond staan er nog een paar stellingen op het programma om op te stemmen. Zo wordt er gestemd voor een nieuwe föhn, eventuele soldeerbout om de föhn te maken en de aanschaf van verzorgingsproducten. Hoe zou dat verlopen? En wat gaat er vanavond nog meer gebeuren in de loods?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter