Home » Zoë en Marciano hebben onenigheid over een pak melk

Zoë en Marciano hebben onenigheid over een pak melk

Ook vandaag zijn de deelnemers nog steeds bezig met de verdienopdracht die 48 uur duurt. Vandaag is Mirthe gekwalificeerd omdat ze 36 seconden haar ogen dicht hield. Er zijn dus nog maar 5 deelnemers die nu de opdracht aan het doen zijn. Maar er gebeurde nog meer rondom deze opdracht. Er was namelijk gedoe over een pak melk…

Marciano is een van de vijf deelnemers die mee moet doen om geld te verdienen en dus wakker moet blijven. Hij drinkt daardoor veel cappuccino en daar is melk voor nodig. Hij wil dat Zoë aan iedereen kenbaar maakt dat dit voor de deelnemers is die de opdracht doet. Zoë is daar niet zo’n voorstander van. Als jij het wil dan wil iedereen dat. Als dat hetgeen is waardoor ik geld kan verdienen antwoordt Marciano. Ik vind het niet erg benadrukt Zoë maar ik ga niet bij de koelkast staan handhaven. Het is dus niet alleen voor de mensen die de opdracht gaan doen. Marciano is van mening dat Zoë best wel tegen de groep kan zeggen dat de melk voor de mensen is die de opdracht doen. Mensen kunnen het dan alsnog stiekem doen merkt Zoë op. Tuurlijk niet man antwoordt Marciano gepikeerd, we zijn toch geen kleine kinderen hier. Jeffrey komt erbij staan en vraagt wat er is. Zoë legt het nog een keer uit en benadrukt dat ze niet als politieagent er gaat staan. Je kunt het toch een keer omroepen merkt Jeffrey op.

Zoë loopt uiteindelijk naar boven en haalt het pak melk. Jeffrey loopt haar achterna en zegt dat ze het best een keer om kan roepen. Zoë loopt het kantoor uit en roept door de loods dat de melk voor alleen de vijf deelnemers is die de opdracht doen. Dat zijn Imadiddin, Rupert, Babette, Marciano en Bern. Babette probeert Zoë rustiger te krijgen. En Zoë zegt dat het haar niet boeit en niet haar geld is. Ik zeg alleen dat het niet te handhaven is. Jeffrey vindt dat ze moet stoppen. Je gaat er maar over door. Zoë vindt dat ze elke keer de volle laag krijgt. Gisteren zijn die pakken melk er ook doorheen gaan. Ik ga het niet handhaven. Babette laat weten dat ze het snapt maar de moeilijkste uren moeten nog komen. Laat het nu even los.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

1 Reactie

Rita veldhuis 11 mei 2023 - 18:03

Ik vind Saskia een raar persoon die heeft over iedereen wat te zeggen maar ze kan zelf niks

Beantwoord

Laat een reactie achter