Home » Jeffrey twijfelt aan het gezag van Zoë als manager

Jeffrey twijfelt aan het gezag van Zoë als manager

Afgelopen avond besloot Jeffrey buiten even met Isaac te praten. Toen Mirthe een gele kaart kreeg ontstond er een lang gesprek in de loods die Zoë af wilde ronden zodat de deelnemers die 48 uur wakker waren gebleven voor de verdienopdracht weer lekker naar bed konden om te gaan slapen. En dat Zoë ingreep zit Jeffrey blijkbaar een beetje mee.

Ze had dat niet moeten doen bij dat gesprek zegt Jeffrey. Dat forceren. Ik snap wat ze wilde doen antwoordt Isaac maar het was niet het moment om dat te doen. Ik snap dat ze rekening houdt met de mensen die 48 uur niet geslapen hebben. Je hebt een bepaald gezag over je of niet gaat Jeffrey verder. En die zelfreflectie moet je hebben. Tuurlijk antwoordt Isaac, ze bedoelde het goed maar het momentum weet je. Je had dit moeten laten merkt Jeffrey op. Er wordt al niet zoveel in een kringgesprek gesproken. Je zag ook iedereen kijken zo van jow. Voor 10.000 euro mag er best wel een goed gesprek plaatsvinden. Honderdduizend procent merkt Isaac, ik heb ze voor minder zien gebeuren voegt hij er met een lach aan toe.

Wat later gaan de deelnemers pas laat eten, iedereen is weer een soort van bijgeslapen. En daarna is het tijd voor een filmavond, even ontspannen na een bewogen dag.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Laat een reactie achter