Home » Moraima is klaar met Janet en noemt haar een conjo, Erik krijgt geen gele kaart

Moraima is klaar met Janet en noemt haar een conjo, Erik krijgt geen gele kaart

Erik heeft vandaag tijdens een ruzie met Marciano een verboden scheldwoord gebruikt. Marciano had een grapje gemaakt die bij Erik in het verkeerde keelgat schoot. Erik schold met k*nker. Een scheldwoord waar Mirthe tijdens een eerdere ruzie met Eunice een gele kaart voor kreeg. Het was even de vraag of Erik ook een gele kaart zou krijgen maar dat lijkt niet te gebeuren… Er is geen brief of mail binnen gekomen, Erik lijkt er dus goed vanaf te komen.

Verder lijkt Moraima zich wat te irriteren aan mededeelnemer Janet. Moraima verteld dat ze samen met Janet zou koken om de 100 dagen die ze nu nog hebben voor het einde te vieren. Dus we hebben samen de boodschappen gedaan, en op de dag dat we gingen koken had ze Sasha en Bern gevraagd of ze wilde helpen. Ik heb niks gezegd en nu zegt ze net tegen mij dat ik de aardappels moet schillen. Dat ik dat samen met Mirthe moet doen. Ik zei sorry Janet, weet je wat het is je hoeft mij niet te zeggen samen te koken maar dat doe ik niet meer. Ik maak de salade nog en daarna kook ik met niemand meer benadrukt ze. Moraima vindt dat ze een conjo is. Niemand bemoeit zich met mij, zelfs niet mijn moeder die mij gebaren heeft.

De rest van de middag verloopt tot nu toe vrij rustig. Een aantal deelnemers zijn buiten aan het klussen, er wordt handboog geschoten en wat gekletst. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]

Laat een reactie achter