Home » Jeffrey heeft zich nog nooit zo gedemotiveerd gevoeld en Erik heeft spijt van zijn uitbarsting

Jeffrey heeft zich nog nooit zo gedemotiveerd gevoeld en Erik heeft spijt van zijn uitbarsting

Jeffrey en Isaac zitten in de loods wat te kletsen. Jeffrey zit vandaag niet zo lekker in zijn vel, eerder had hij al ruzie met Zoë. In de stoel zit hij zuchtend voor zich uit te kijken. Isaac zegt je ziet het Kim, we zijn er nog steeds. Aan het watertrappelen voegt Jeffrey eraan toe. Er valt hier ook niks meer te kl*ten joh, zit alleen maar te kaarten, ach… Ik ben nog nooit zo gedemotiveerd geweest in mijn leven. Dan weet je hoe het voelt merkt Isaac op. Daarna wordt de livestream enige tijd onderbroken.

Vervolgens zien we Erik en Mirthe een rondje wandelen. Erik begint al snel over zijn uitbarsting tegenover Marciano. Erik gebruikte een verboden scheldwoord maar kreeg geen gele kaart. Mirthe begint over irritaties, je kunt ze beter bij mij kwijt merkt Erik. Ik had gisteren een dingetje. Ik had een mini Mirthe lacht hij. Ik was geïrriteerd door woorden van Marciano. Hij werd al een paar keer omgeroepen en ik had al van alles gedaan. Opgeruimd, zwembad bijgevuld, ik was al 2 uur lang bezig geweest. Ik zat na het ontbijt te lezen en mijn ogen vielen half dicht, leg het boek leg, ik had bijna mijn ogen dicht hangend op de bank. Toen kwam hij de kamer af en gelijk hey Erik slapen?! In plaats van goede morgen zegt hij slapen doe je maar op de kamer of zoiets. Dat was al niet zo fijn. En ik heb daar toen niet echt op gereageerd, binnen het half uur had hij weet ik het hoeveel mensen op hun fouten gewezen. Toen riep hij over Zoë dat ze het zo slecht doet. Dus ik was het een beetje zat, ik zei er wat van. Hij reageert naar mij waar ik mij mee bemoei en toen zei ik je loopt heel de ochtend al te… Een woord wat ik niet wil herhalen. Een woord waar een ziekte in zit. Niet reageert Mirthe, dat erge woord? Ja zegt Erik, ik schrok van mijzelf. Een mini mirthe lacht Mirthe. Het was wel een werkwoord dan schijnt het te mogen gaat Erik verder. Maar ik hou er niet van, het is niet des Eriks. Dat was echt niet mijn bedoeling, het floepte eruit voor ik er erg in had benadrukt hij. We hebben ook onze grenzen zegt Mirthe. Ik leg me bij veel dingen meer, het heeft geen zin. Mensen zijn soms te oud of te eigenwijs om te veranderen. Dan denk ik laat maar zitten. Wij zijn te lief waardoor we af en toe happen. Dat weten mensen ook. Ik wil het ook niet meer hebben zegt Erik, ik wil het een paar dagen rustig doen. Ik was ook een beetje moe van de afgelopen dagen en mijn controle was wat minder. Weer even lekker in mijn vel zitten. We moeten gewoon blijven ventileren benadrukt hij. Zodat het niet meer mis gaat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Laat een reactie achter