Home » Zoë neemt vrij als manager omdat het Pinksteren is

Zoë neemt vrij als manager omdat het Pinksteren is

Afgelopen avond is de avond rustig verlopen in een jaar van je leven. Er kwamen weer wat persoonlijk bestelde spullen binnen. En er werd een toernooitje handboogschieten gedaan. Maar ook werd er geoefend met het alfabet gebarentaal. Eerder kregen de deelnemers dit alfabet en ze verwachten dat er binnenkort een opdracht over komt. Zoë besluit dat ze met Pinksteren ook eens gaat genieten van het mooie weer. Met Rupert maakt ze een papiertje die ze op het managerskantoor plakt. Ook op de keukendeur komt een papiertje te hangen.  Hierop staat: “Lieve mensen, vanwege Pinksteren ben ik (Zoë) enkel in (hoge) noodgevallen beschikbaar. Je kunt me vinden in de tuin of kamer 2. Bij voorbaat dank!” De rest van de groep lijkt het wel te accepteren. Erik en Mirthe willen wel nog even snel mailen voor een evenement wat ze willen organiseren.

Verder wordt er tot laat een spelletje gedaan en gekletst. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken Janet besluit de dag te beginnen met een frisse duik in het zwembad en genieten de deelnemers al van het mooie weer. Wendy lijkt weer wat beter in haar vel te zitten naar haar dipje van afgelopen avond. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Laat een reactie achter