Home » Problemen met de fiets van Janet, nieuwe stelling en het alarm is zojuist gegaan!

Problemen met de fiets van Janet, nieuwe stelling en het alarm is zojuist gegaan!

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven begint rustig. Gisteren waren er rode wormpjes in het zwembad gesignaleerd wat na navraag muggenlarven bleken te zijn. Erik is bezig het water weer schoon te krijgen. De filter zit deze morgen al vol en hij maakt deze dan ook schoon. Afgelopen avond werden de deelnemers verrast door een fiets, Janet heeft deze gekocht. Isaac wil deze fiets gebruiken voor een inburgeringscursus. Maar hij heeft nog wel een vraag voor de deelnemers en roept hen dan ook bij elkaar.

Maar de fiets blijkt al mankementen te hebben. Er is een band slap. Ik heb een vraagje begint Isaac. Ik heb een fietspomp even kunnen lenen. Maar we kunnen het ook kopen, ze kunnen het dan binnen 1 uur leveren. Een fietspomp en reparatiesetje. Dit kost 19,60 euro. Ik wil als het kan geen 24 uur bedenktijd, groen ja, rood nee. De groep gaat staan en een meerderheid stemt voor. Isaac gaat daarna snel met Zoë naar boven om het door te geven. Een uurtje later heeft Isaac de pomp en reparatieset ontvangen.

Verder gaat de dag tot nu toe rustig voorbij maar daar is zojuist verandering in gekomen. Het alarm ging namelijk af in de een jaar van je leven loods. De deelnemers zitten nu in de slaapkamers te wachten op wat er komen gaat. Wordt het een verdienopdracht of toch een eliminatie? Dat lees je straks in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

Laat een reactie achter