Home » Jeffrey heeft een nieuw doel en dat is mensen afstraffen

Jeffrey heeft een nieuw doel en dat is mensen afstraffen

Afgelopen avond werd er nog veel gesproken over de ruzie van Jeffrey en Zoë die uiteindelijk resulteerde in een gele kaart en een boete van 10.000 euro. Zo zaten Rupert en Jeffrey er in de blauwe stoelen ook over te praten.

Dit is de ergste maand na Kenzy zegt Jeffrey. Ja antwoordt Rupert, ook zo voorzichtig met dat sparen. Een grote smoel net als Kenzy voegt Jeffrey eraan toe. Doe gewoon normaal met zijn allen, weer zo’n wijsneus. Die het wiel opnieuw wil uitstellen, net als Kenzy dat gedram. Ik had er niet meer zo’n zin in maar nu… Mensen moet ik afstraffen, een nieuw doel. Het kan niet zo zijn dat als je daar staat, het voorleest en dan meteen in de slachtofferrol duikt en meteen zeggen jij, jij, jij. Je kreeg de kans ook niet antwoordt Rupert, ze kan ook niet tegen kritiek. Er wordt van alles uit de huishoudpot gekocht en nu vraag ik voor 4 mensen 1,70 euro gaat Jeffrey verder. Val me niet lastig, ik vraag toch geen meier. Ik loop toch niet naar boven voor 100 euro. Het was ook al een paar dagen, hoe ze reageert met die stelling, het koffie gebeuren zegt Rupert. Dan denk ik doe gewoon normaal. Mijn geduld is gewoon op zegt Jeffrey, als het dan normaal ging. Maar meteen weer een grote bek. En Babette er meteen weer naast. Dat schijnheilige gedrag ben ik ook zat benadrukt hij. Rupert zegt lachend dat hij wel blij is dat hij die stelling gegooid heeft, anders was het nooit doorgegaan. Doelend op de 800 euro per persoon. We mogen er alleen niet aan zitten antwoordt Jeffrey, ik mag ook nooit. Bij Moraima gewoon even snel merkt Rupert op. Jeffrey zegt nog een keer dat hij niet tegen domme mensen kan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.1]

Laat een reactie achter