Home » De deelnemers hebben een Mexicaans feest in een jaar van je leven

De deelnemers hebben een Mexicaans feest in een jaar van je leven

Gisteren vierde Eunice in de middag de 15e verjaardag van haar dochter. Er was zelfs een ceremonie voor georganiseerd. En voor de rest van de avond was er nog een klein programma. Als het eten bijna klaar is is het eerst tijd om te proosten. Buiten aan tafel staan de tafels klaar. Als iedereen zit neemt Jeffrey als “vader” het woord. Ik hoop dat het een 15 jarige verjaardag iv om nooit te vergeten. Volgend jaar ga je naar Mexico hoorde ik, dus dan doe je het nog maar een keer over. Nu zijn wij erbij, cheers en geniet ervan! De deelnemers proosten. Daarna is het tijd om lekker te eten, uiteraard Mexicaanse gerechten. En daarna is het tijd voor de afwas.

Tijdens de afwas worden de deelnemers opgeschrikt door muziekje wat door de productie wordt afgespeeld. Het muziekje om met zijn allen binnen te verzamelen omdat er buitenstaanders te dicht bij de een jaar van je leven loods zijn. Dit is een nieuwe spelregel die enige tijd geleden is ingevoerd. Na een paar minuten gaat de muziek uit en mogen de deelnemers hun gang gaan. Volgens enkele deelnemers werd er een naam geroepen. Mogelijk ging het om Jeffrey zijn naam. Als de afwas erop zit is het tijd voor de volgende plechtigheid de eerste dans tussen “dochter” en “vader”. Jeffrey en Eunice dansen vervolgens de wals. En daarna mag Marciano met Eunice de wals doen. Daarna is het tijd voor taart en een klein feestje. Er is muziek tot 22:00 uur laat Eunice weten. Rupert, Imaddidin en Moraima doen daarna nog een act met Mexicaanse muziek. Niet lang daarna gaan de deelnemers de loods in waar ze nog een gezellige en rustige avond hebben. Wat gaat de nieuwe dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.8]

Laat een reactie achter