Home » Marciano spreekt Babette aan, Janet verwacht een stem van haar tijdens de managersverkiezing

Marciano spreekt Babette aan, Janet verwacht een stem van haar tijdens de managersverkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond waren de deelnemers nog steeds bezig met de 24 uur durende opdracht een bal balanceren op een plank. Maar ondertussen waren er ook nog gesprekken. Zo hadden Marciano en Babette het over de aankomende managersverkiezing.

Op wie ga jij stemmen vraagt Marciano. Op immi antwoordt Babette waarop Marciano vraagt of ze wel zeker is. Ja gaat Babette verder. Ik kan niet zeggen de groep heeft ervoor gezorgd dat Wendy het werd. Dat Zoë en Moraima het werd. En nu is de laatste en had ik ook als ik was stemmen jullie op mij. En dan zouden we niet op Imi stemmen dat kan niet. Ik sprak Janet net en die zei dat jij op haar gaat merkt Marciano op. Nee zegt Babette, ik zei dat ik het haar gun. Bern heeft het vanaf het begin gezegd. En Imi heeft een mooie reden, daarom trek ik mij terug. Haar interpretatie is dat ik heb gezegd dat ze al 3 keer geweest is en ik het andere meer gun. Ze zei dat ze er al was gaat Marciano verder. Dan ga ik zo wel even naar haar toe antwoordt Babette. Ik zei dat is mooi verteld Marciano. Maar wat als het dadelijk blijkt dat er mensen niet op haar stemmen, hoe ga je daar mee om? Ze zei ja, ja, ja dan weet ik wel genoeg. Ze doet zegt zelf ook het een en doet het ander merkt Babette op. Natuurlijk ga ik op Imi. Marciano geeft toe dat hij nog niet weet of hij op Imi gaat. Janet gun ik het ook. Mij maakt het niet uit antwoordt Babette. Ik kan dat niet doen omdat ik zelf mijn plek heb weg gespeeld.Ik heb gewoon geen zin meer in zo’n gekke maand zegt Marciano.

Ik doe gewoon altijd wat ik wil zegt Babette. Maar Janet is ook super verstrooid. Je weet hoe ze na 10 maanden is. Ze is slim maar qua dingen vind ik ze hetzelfde als Moraima. De mensen die er nu staan doen het voor de vrijstelling zegt Babette. Het zijn alle drie mensen die bang zijn voor hun positie. Als dat de drive is dan kan ik je uittellen wat voor maand het wordt. Er komen geen wereld schokkende ideeën of wendingen. Diegene die je er nu neerzet zit sowieso in de finale. Dat moet je ook gewoon meenemen. Ik hoef niet van Imi af maar ik zou dan eerder voor Bern kiezen als een Janet. Bern is sterker dan Janet. Ik moet gewoon bij mijn ding blijven maar bij Janet kan ik er ook niet van op aan. Ze doet steeds iets anders dan beloofd. En ze is echt met het spel bezig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.4]

Laat een reactie achter