Home » Rupert had al verwacht dat hij geëlimineerd zou worden

Rupert had al verwacht dat hij geëlimineerd zou worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de eliminatieopdracht van vandaag waarbij Janet uiteindelijk verloor en een jaar van je leven moest verlaten wordt er nog veel gesproken over haar vertrek. Zo hebben Babette en Marciano er een gesprek over in kamer 4.

Babette snapt de keuze voor Janet wel. Als ze er zelf had gestaan had ze ook tegen Janet of Zoë willen spelen. En Moraima was een soort van vrij. Janet was motorisch gezien niet de sterkste. Ze was wel intelligent qua rekensommen en zo. Maar ze (Wendy) blijft daar een beetje inzitten. Ik kom er niet uit met haar, ik weet niet wat het is. Je moet het ook laten antwoordt Marciano. Dat heb ik ook losgelaten gaat Babette verder. Weet je wat ik zo k*t vind? Zij wil Eunice erop, ik ga tegen jou zeggen voor mij hoeft ze er niet op. Ze voegt nog iets toe, ik weet dat mensen haar irritant vinden. Maar ik zeg dat gewoon tegen haar en dan kan ik daar met haar over praten. Ik heb nog steeds iets aan die gesprekken met haar. Janet had voor mij ook niet hoeven te gaan. Erik wordt ook lastig hoor, hij kan best veel. Je moet de kortste route pakken merkt Marciano op. Maar wat ik wel interessant vind, er zijn 3 mensen op Eunice gegaan. Jappie doet het omdat hij zich aan haar irriteert, die ander ook en Wendy wil niet op Janet. Dan blijft Eunice voor haar ook over. Zij heeft dat best wel vaak met Eunice antwoordt Babette.

Ook Rupert had al zo’n gevoel dat hij kans had geëlimineerd te worden. Je wist dus dat jij het zou zijn merkt Eunice op. Dus daarom zei je doe maar Janet. Ja antwoordt Rupert. En Eunice is benieuwd waarom hij dan voor Janet koos. Dat voelde ik zo zegt Rupert. Je weet het nooit zeker maar dat voelde gewoon. De rest van de middag verloopt vrij rustig. Er wordt een spelletje gedaan, gesport en wat gekletst. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4]

Laat een reactie achter