Home » Babette is er even klaar mee en is emotioneel, iedereen bemoeid zich met haar

Babette is er even klaar mee en is emotioneel, iedereen bemoeid zich met haar

Babette besluit zich na de verdienopdracht van vandaag even af te zonderen van de rest. Ze gaat in de bar bij het rookgedeelte zitten. Al snel vindt Zoë haar en gaat het gesprek met haar aan. Wat is er aan de hand?

Ik word helemaal gek van iedereen die zich maar bemoeid met mij zegt Babette als Zoë naar haar toe komt. Hoe weet je dat ik hier zit? Nou omdat ik alle plekjes ben afgegaan antwoordt Zoë. Babette lacht en zegt nog een keer dat ze gek wordt omdat iedereen zich met haar bemoeid. Ik word er helemaal leip van. Ik heb het gevoel alsof iedereen mij verstikt gewoon. Iedereen moet maar bemoeien, ik word er helemaal gek van. Ik hou daar niet van, iedereen moet mij gewoon laten. Ik moet mijn eigen ding doen. Ik hoor wel wat Isaac zegt maar ik ga niet mee in dat gedrag. Tuurlijk begrijp ik het maar ik ga niet sorry Isaac, sorry dat ik 2 dagen niet bezig ben geweest met het evenement. Zoë snapt het wel maar het is onbewust ook veel met gisteren, dat gesprek van vandaag en dan doet Isaac nog irritant. Het gaat over een broodje hamburger en een patatje bakken merkt Babette op. En dan moet hij weer even laten zien dat hij 2 dagen achter mij aanloopt, prima is ook de laatste keer geweest. Ik speel het spelletje wel mee maar hij moet dan nog eens een schepje er bovenop blijven doen. Het voelt gewoon alsof ik een kind  ben. Mensen weten toch hoe je bent zegt Zoë. Daarna gaat het gesprek over Wendy en de confrontatie van vandaag. Wendy vraagt of Zoë gezegd heeft dat wij haar op de stip wilde zetten? Nee antwoordt Zoë, ik hoorde het haar zeggen. Ik heb het met Sasha erover gehad en ik zei het kon Morrie en Wendy kan ook zo.

Op dat moment komt Isaac erbij staan. Babette zegt dat ze niet allemaal vaders en moeders wil. Ik zit het met jou te bespreken, niemand hoeft het voor mij te vertalen. Ik had je point al begrepen hoor dat het 2 dagen duurde. Ik ga gewoon niet mee in dat gedrag. Laat het los antwoordt Isaac. Je moet even uit die vibe proberen te komen. Ik vind het gewoon irritant gaat Babette emotioneel verder. Iedereen weet alles beter waarom moet iedereen zich bemoeien met mij?! Dat is gewoon vervelend. Het is 2 uur rolschaatsen, we doen net alsof we de presidentverkiezing voor Amerika moet organiseren. Het gaat niet om de hamburgers, de friet en de rolschaatsen zegt Isaac. Het gaat meer om dat dat weet je zelf ook. Dat is de hele point niet waar je nu mee zit. Je voelt je zo nu gewoon omdat jij eigenlijk hetzelfde doet. Je investeert heel veel in mensen om te praten, praten, praten en nu zie je een wisselwerking dat mensen een soort van hetzelfde doen. Alleen ze doen het op een andere manier. Dat snap ik echt niet antwoordt Babette, hoe bedoel je? Ik denk dat als zij aandacht aan je vragen op een andere manier zegt Isaac. Buiten wat er nu al gaande is doelend op de ruzie tussen Wendy en Babette. Dat is ook een druppeltje hiervan. Babette zegt dat de situatie met Wendy op haar manier opgelost is. En natuurlijk is het niet leuk. Het voelt alsof iedereen nu aan mij trekt. Dat zie ik antwoordt Isaac en Babette zegt dat ze er geen zin in heeft. Het werd een keer tijd, ook dat moet jij leren. Ook jou emmertje moet vol zitten. Dat is niet zo antwoordt Babette. Je kunt het nooit voor iedereen goed doen. Blijf gewoon jezelf benadrukt Isaac. Dus je zal je wel moeten aanpassen. Ik zit gewoon in iets waar ik helemaal niet in wil zitten merkt Babette dan op. We doen net alsof het hier f*cking ingewikkeld is. Ja antwoordt Isaac, weet je hoe dat komt? Door mensen om jou heen. Het komt niet door jou want jij bent anders. Je hebt er mee te dealen. Daarna geeft Isaac haar een knuffel, ook jij hebt dit nodig zegt hij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 2.9]

Laat een reactie achter