Home » Erik houdt een filosofisch gesprek en Babette heeft last van haar arm

Erik houdt een filosofisch gesprek en Babette heeft last van haar arm

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was het een zeer rustige dag in een jaar van je leven. Babette heeft na haar eerdere val nog steeds last van haar arm. Als klachten nog lang blijven gaat ze het na laten kijken. Ook de avond verloopt zeer rustig. Uiteindelijk is het tijd voor een filosofisch gesprek die geleid wordt door Erik. Dit keer is Jasper te gast. Erik heet iedereen welkom. We gaan het hebben over sport laat Erik verder weten. Er volgt een filosofische gesprek waarbij de sport carrière van Jasper centraal staat. Jasper verteld over zijn loopbaan binnen de motorsport. Daarna zien we de deelnemers voor het slapen gaan nog de rijbewijs theorie doornemen die ze eerder ontvangen hebben. Want wat ze daar uiteindelijk mee moeten doen is nog altijd een raadsel.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. De deelnemers staan rustig op en sporten wat. Met de arm van Babette lijkt het weer beter te gaan. Volgens Isaac kan het wel twee weken duren voordat de klachten wat minder worden zeker als je gevallen bent. Babette grapt dat het theorie examen dan maar even op zich moet laten wachten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

Laat een reactie achter