Home » Erik zag de vriendschapsbreuk van Babette al aankomen en Marciano heeft een woordenwisseling met Wendy

Erik zag de vriendschapsbreuk van Babette al aankomen en Marciano heeft een woordenwisseling met Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Sasha, Erik en Jasper zitten in de kas te praten over het spel. Zoë zit niet lekker in haar vel en zou haar 24 uur hebben aangevraagd. Erik denkt dat Babette zich niet voldoende beschermd heeft tegen de situatie die nu is ontstaan. Ik denk dat beide partijen schuld hebben. Jasper vraagt hoe het komt dat de andere vriendschap (met Wendy) kapot gelopen is. Erik denk dat daar ook een andere factor speelt. Ik denk dat daar ook de tabaksverslaving een grote rol speelt. Het zijn ook verschillende types die niet matchen, dat zag ik al van te voren aankomen. Het is verbazingwekkend lang goed gegaan.

Sasha verteld dan dat als ze weg is nog meer wantrouwen en onrust gecreëerd wordt. Dat zeg ik antwoordt Erik. Naar elkaar he benadrukt Jasper. De makkelijkste prooi van de groep is dan weg. Het zijn allemaal eilandjes merkt Sasha op. Maar aan de andere kant wisten we voor hun dat het eraan zou komen. Ik heb ook nooit gesnapt dat ze Rupert de handen boven het hoofd hebben gehouden. Sasha denkt dat er verschillende eilandjes waren en als je samenwerkt vorm je een front. Bij ons is het net andersom. Daardoor zijn we in de minderheid.

Verder heeft Marciano nog lichte irritatie over hoe Wendy reageert op een vraag. Marciano vroeg hoe hoog de lat van het hoogspringen ingesteld was. Wendy reageerde in de ogen van Marciano niet leuk. Je hoeft niet zo te reageren. Ga lekker naar huis als je niet in een groep samen kunt leven. Ga naar huis als je geïrriteerd bent. Gaan we er vandaag achter komen wat de deelnemers met het hoogspringen moeten doen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4]

Laat een reactie achter