Home » Imadiddin heeft tactische gesprekken, hij wil op Jasper gaan en chaos creëren

Imadiddin heeft tactische gesprekken, hij wil op Jasper gaan en chaos creëren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat vrij rustig voorbij na de stellingen van vandaag. Na het vertrek van Babette wordt er wel veel gesproken over het spel. De groep wordt steeds kleiner en iemand elimineren wordt ook moeilijker. Imadiddin besluit er met Isaac en later Marciano over te praten.

Imadiddin denkt dat een duel wel spannender wordt om nog een keer te doen en dat de kans dus aanwezig is dat dat ook daadwerkelijk gebeurd. Maar individueel is ook binnenkort mogelijk. Hij heeft ook al iemand op het oog, Jasper. Marciano vraagt zich af wie hij naar huis zou sturen als hij wel wint. Volgens Imadiddin is dat Rupert of hijzelf. Hij heeft ook wel een grote kans van slagen merkt Marciano op. Imadiddin is het daar niet mee eens. Hij heeft niet echt de juiste mindset. Hij kan wel diep gaan antwoordt Marciano. Hij is niet in staat in korte tijd skills te leren gaat Imadiddin verder. Hij wordt snel chagrijnig en gefrustreerd en dan is de concentratie weg. Dit is de enige kans om te krijgen zeg maar. Heb je het hier ook met Isaac over gehad vraagt Marciano. Ja laat Imadiddin weten waarop Marciano benieuwd is wat hij ervan vindt. Goed vertelt Imadiddin, het is zoveel mogelijk frictie en chaos te creëren tussen hun. Dat nu de tijd aangebroken is dat iedereen voor zijn eigen gaat. Is een goede antwoordt Marciano en volgens Imadiddin is dit de enige uitweg. Marciano is het daarmee eens, voor je het weet is het zover.

Ook is Imadiddin van mening dat ze aan Wendy en Mirthe moeten gaan werken. Erik kunnen we een gesprek laten “vangen”. Dat wij denken dat ze op hem gaan. Om zo verwarring te veroorzaken. Chaos heerst is het motto van de volgende dagen. Mh Mh antwoordt Marciano, goede!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 2.6]

Laat een reactie achter