Home » De deelnemers genieten van sushi en Bern en Sasha bespreken het spel

De deelnemers genieten van sushi en Bern en Sasha bespreken het spel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers genoten van een luxe sushi diner. Dit hebben ze gewonnen omdat Mirthe en Wendy een wereldrecord verbroken hebben. Daarna gaat het er rustig aan toe in de loods. Er worden wat spelletjes gedaan en wat gekletst. Ook Sasha en Bern hebben een gesprek over het spel en dan voornamelijk hoe het nu verder moet na het vertrek van Erik.

Eerder hadden Mirthe, Sasha en Bern een gesprek in de slaapkamer. Het heeft nu goed voor ons uitgepakt zegt Mirthe. We hebben 7 keer achter elkaar pech gehad en nooit manager kunnen worden omdat ze in de meerderheid waren. Dat is nu andersom. Wij kennen al tegenslagen antwoordt Sasha, hij (Isaac) niet. Ik denk dat hij echt had gedacht dat ik mee ging merkt Mirthe op. Vervolgens wordt de livestream onderbroken. Tuurlijk hadden zij ook een punt, hun plan was tactisch ook goed gaat Mirthe verder. Maar ik kreeg een knoop in mijn maag. Volgens Sasha was het een plan voor korte termijn. En als hij manager zou zijn had hij mij blijkbaar wel gebackt merkt Sasha op. Dat zei hij ook tegen mij antwoordt Sasha, hij wilde met mij ook in de finale staan. Oh dan liegt hij dus ook antwoordt Mirthe. Bern zegt weet dat we het niet erg vinden als je op ons gaat stemmen. Dat snappen we. Maar als je het gevoel hebt dat je het niet wilt doen hoef je dat niet te doen. Dat weet hij ook wel antwoordt Mirthe. Ik zei ik ga niet aan mijn eigen groep zitten. Maar hij zei van ja het is voor jou ook slim als je meegaat.

Bern vindt het wel bijzonder dat ze er nu nog samen zijn. Sasha is het ermee eens, ik had de top 10 nog niet eens verwacht. Ik heb altijd gezegd ik zie het niet gebeuren samen in de finale. Zelfs nu nog hoeft het niet zeker te zijn dat we de volgende spelen merkt Bern op. Dat hangt er maar net af hoe jij het aanpakt en Mirthe het heeft bedoeld zegt Sasha. Mirthe is hoog met loyaliteit. Ze heeft meer loyaliteit naar ons dan naar Wendy benadrukt Bern. We menen het ook oprecht, we nemen haar oprecht het liefste mee. En als zij zich aan kan sluiten aan de sterke kant is ze verzekerd van een top 3. En dat idee hoop ik dat we haar geven. Zolang jij het idee maar niet geeft dat je haar pusht benadrukt Sasha. Je moet haar het gevoel geven dat zij zelf met het idee komt. Ja antwoordt Bern, dat zijn exact de dingen die ik doe. Wij laten iedereen in hun waarde zegt Sasha. Het is hun keuze en dat mogen ze altijd hebben en dat is waarom Isaac er altijd wel op wordt gezet. En Erik heeft een spel proberen te spelen maar kan dat niet. Het was redeneren vanuit angst. Wij redeneren gewoon tactisch. Ze is niet dom en niet gek merkt Sasha op. Ik denk dat het ook scheelt omdat we weten dat we moeten spelen. Alleen we kiezen zelf wanneer we gaan spelen. We zijn niet bang om te spelen en te verliezen. We schuiven nu sowieso 2 plekken op, de vraag is of dat samen gaan gebeuren. Inderdaad antwoordt Bern, we zorgen dat we de meeste kansen houden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Laat een reactie achter