Home » Wanda, Djedi, Kim en Kenzy zijn klaar met Mexx die denkt zwanger te zijn

Wanda, Djedi, Kim en Kenzy zijn klaar met Mexx die denkt zwanger te zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden een aantal dames een meidenavond op een slaapkamer. Wanda, Djedi, Kim en Kenzy hadden een lang gesprek over Mexx. Het lijkt erop dat ze helemaal klaar zijn met haar en dan voornamelijk omdat ze denkt zwanger te zijn

Ik begin meteen met roddelen zegt Wanda. Je bent 21 jaar, je zit niet aan een anticonceptiepil maar je vind het heel normaal om onveilige seks te hebben. Kim vindt dat ook belachelijk. Maar Wanda was nog niet klaar, vervolgens denk ik nu dat zij het niet erg zou vinden als ze zwanger zou zijn. Ook om de aandacht die ze dan krijgt. Djedi wil daar wel even op inhaken. Ze ligt hier dan en dan heeft ze het er met Zoë over, Mexx blijft erover doorpraten en dan zegt ze op een gegeven moment misschien nu erover ophouden anders krijgt dit aandacht. En dan wordt het uitgezonden. Dan denk ik je begint er zelf over. Zoë kwam volgens Wanda ook al naar haar toe en zei dat Mexx denkt zwanger te zijn. Ik heb niet eens zin om hier aandacht aan te geven voegt ze eraan toe. Het is kleutergedrag.

Kim zei dat ze ook met Mexx wilde praten over de keuken ruzie. Het ging er twee minuten over en daarna ging het over Mexx die denkt dat ze zwanger is. Ze vertelde dat Martin er achter zou staan. En denkt dat ze een mooi kindje kunnen krijgen. Ze kennen elkaar 2.5 maan doe even normaal antwoordt Wanda. Kim wilde alleen haar problemen even uiten maar ze eist haar aandacht toch weer op. Kenzy irriteert zich aan Mexx die heel de dag in Martin zijn bed ligt. Ze slaapt hier niet eens. Wanda denkt dat de twee in de buitenwereld het niet eens met elkaar volhouden, dan is het zo over en uit en dan zit je daar met een kind. Djedi denkt dat het alleen hier leuk is, beetje seksen en zo. Volgens Wanda moet ze er echt over nadenken, je weet niet wat je inlevert. Natuurlijk wil ze moeder worden maar toch niet van een gozer die ze 2.5 maand kent. En die zelf nog een kind is van drie voegt Kim eraan toe. Dat erbuiten gelaten gaat Wanda verder. Of ze nou zwanger is of niet, ik denk dat ze het erom deed. Volgens Kim is ze ook bang voor haar vader, en dan doe je het gewoon nog een paar keer. Dan wil je het gewoon inderdaad. Djedi snapt het ook niet, toen met Tommy-Lee ging dat wel anders. En dan ligt ze hier op bed van alles te doen terwijl iedereen erbij is. Zie je ineens een koppie op en neer gaan. Dan heb je niet helemaal het idee wat je grenzen zijn. Volgens Kim was ze ook diegene die het hardst riep dat ze nooit iets zou doen hier. Wanda denkt dat het de leeftijd is. Ook op deze nieuwe dag gaat het er weer over. De dames zijn helemaal klaar met Mexx en haar gedragingen van de laatste tijd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Lizbeth 26 november 2022 - 14:05

Wanda moet zo klaar zijn met zichzelf dief van bachia ete dan stopt dat roddelen wel

Beantwoord

Laat een reactie achter