Home » Mexx, Martin en Leila zijn aangesproken door de regie en Esther wil een kerstviering organiseren

Mexx, Martin en Leila zijn aangesproken door de regie en Esther wil een kerstviering organiseren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De nieuwe dag is rustig van start gegaan in een jaar van je leven. Janet knutselt voor oud en nieuw alvast een sierlijke 2023 die opgehangen wordt in de loods. Verder zijn er bokshandschoenen geleverd voor het naderende tweede editie van het boksgala en wordt er gesproken over geld pakken uit de prijzenpot. Onder andere het nieuwe idee van Bern wordt door een enkeling besproken. Jeffrey is vergeleken gisteren een stuk vrolijker.

Eunice geeft nog Spaanse les en na deze les legt Esther een idee voor aan haar mededeelnemers. Ze wil de 24e een kerstviering organiseren. Dat wil ik om 23:00 uur doen tot 1 uur in de nacht. Er komen 28 blikjes met waxinelichtjes. Iedere deelnemer krijgt vijf briefjes. Daar kun je de namen van je dierbaren op zetten. Je kunt dan iets kleins opschrijven wat een kerst voor jou betekent. Je mag geen boodschap opschrijven maar wel iets over kerst. Op het laatst zeggen we allemaal vrolijk kerstfeest. Daarna hebben we een barbecue en wat lekkers te drinken. Inmiddels heeft ze ongeveer 15 deelnemers die eraan mee willen doen. Vervolgens gaat ze alle deelnemers af en legt het idee voor. Over het algemeen wordt er enthousiast op gereageerd.

Isaac spreekt ook nog even met Mexx. Hij vraagt hoe het met haar is omdat ze veel last van pijn heeft. Mexx laat weten dat er morgen iemand komt om ernaar te kijken. En we waren vandaag naar dingen geroepen gaat Mexx verder. Wij allemaal. Jullie drie vraagt Isaac doelend op de nachtelijke ruzie die uit de hand liep. Mexx antwoordt ja. Het moet gewoon ophouden voegt ze eraan toe. We gaan straks kaarten. Goed zo zegt Isaac. Verder staat vanavond de roast op het programma. Deze wordt georganiseerd door Zoë. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

1 Reactie

Floor 16 december 2022 - 15:42

Wat goed dat deze deelnemers op hun gedrag zijn aangesproken!

Beantwoord

Laat een reactie achter