Home » Babette weet nog niet wat ze doet met haar 24 uur aanvraag

Babette weet nog niet wat ze doet met haar 24 uur aanvraag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette heeft waarschijnlijk haar 24 uur aangevraagd. Na het vertrek van Berend vraagt Zoë aan Babette of ze het al weet. Nee dat weet ik nog niet antwoordt Babette op haar beurt. Je moet voor mij benadrukt Zoë en Babette laat weten dat ze het echt niet zo kan zeggen. Je moet voor mij herhaald Zoë, je kunt mij hier niet laten nu. Nee maar ja gaat Babette verder maar als ik wil gaan dan ga ik toch. Ik ga het gewoon even aankijken en als het zo blijft danneh…

Later heeft Babette het met Isaac en Wendy over de eliminatieopdracht die Berend uit moest voeren. Volgens Babette was het veel te makkelijk. Iedereen wist dat hij het niet zou halen. Dan is het toch voor de hand liggend. Isaac zegt nee, 90 procent van de loods had dit niet gekund. Waar ik een beetje klaar mee ben is de mensen die niets doen en niets bijdragen aan de groep. En het emotioneel stemmen doe ik gewoon niet aan mee. Ook op deze manier moeten we gaan stemmen. Dan zijn er een paar mensen die gewoon aan de beurt komen. Wendy denkt dat het nu meer is dat het uitgerekend Berend is. Er zijn meerderen die niets binnenhalen. Dit gaat geen dynamiek veranderen merkt Babette op. Isaac vraagt zich af wie dynamiek wil veranderen want dat gaat niet gebeuren. Ik antwoordt Babette en Isaac wenst haar veel succes. Dat gaat nooit gebeuren benadrukt hij.

Verder wordt er nog veel gesproken over de keuze van Berend die gevallen is tijdens de eliminatie. Zo hebben Gert-Jan en Isaac het ook in het kantoor. Hij vindt het jammer dat het op dit moment was en had hem nog wel wat tijd gegund. Niet dat ik erg bevriend was. Isaac antwoordt dat dat bij meerdere zo was. Gert-Jan merkt op dat hij erg op zichzelf was en op die manier zijn graf heeft gegraven. Maar hij was geen stoorzender in de groep benadrukt hij. Isaac herhaald dat de goede mensen weggestemd worden maar er moet ook iets doorbroken worden, de zwakke mensen onder ons. Als ik Moraima en Berend bij elkaar zou houden verliest Berend. En de stoorzender is nu de volgende… Verder heeft de groep weer een deel van de Zalando bestellingen ontvangen. Die met grote vreugde uitgepakt wordt. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Anne 28 december 2022 - 18:22

Ik vind Isaac een hele goede manager.
Alleen weten we wel zeker dat Moraima eigenlijk niet stiekem Jandino is?

Beantwoord

Laat een reactie achter