Home » Babette denkt dat Martin zijn gedrag hem de kop gaat kosten

Babette denkt dat Martin zijn gedrag hem de kop gaat kosten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er gesproken over Martin, hij deed niet mee met de 24 uur durende opdracht omdat hij ziek was. Maar voordat de opdracht begon kon hij nog wel bier drinken tijdens andersom dag. Babette, Jeffrey en Kim D hebben bespreken zijn gedrag…

Babette merkt op dat Martin het zelf ook wel voelt. Volgens Kim D zijn er ook mensen die als ze eenmaal iets fout hebben gedaan er niet meer uit kunnen komen.  Jeffrey is het daar wel mee eens, dat zag je bij het paalzitten, dansmarathon, puzzelopdracht. Babette weet ook niet wat het is. Hij kon ook niet zijn corvee doen maar wel vijf uur spelletjes spelen. Mensen koppelen dat wel aan elkaar. Dan komt daarna nog die opdracht en in de morgen staat hij hier in geuren en kleuren met make-up, wimpers en weet ik veel wat. Op tafel bier drinken, ik heb het niet gezien. Dan is het wel gek. En daarom denk ik dat dit soort dingen zijn kop gaan kosten. Kim D voegt eraan toe dat ze net ook al iets hoorde, hij ligt wel ziek op bed maar kan wel neuken. Oh echt reageert Babette verbaasd. Ja gaat Kim D verder, daarom kwam Bern ook bij ons liggen. Babette denkt dat hij zich nu wel k*t genoeg voelt hoe de groep nu op hem reageert. Het is gewoon zonde. Volgens Jeffrey doet hij het echt zelf. Dat is ook zo antwoordt Babette, hij kan alles en zou een sterke speler zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter