Home » Zoë voelt zich voor de bus gegooid door Rupert en Gert-Jan noemt Jeffrey een lui varken

Zoë voelt zich voor de bus gegooid door Rupert en Gert-Jan noemt Jeffrey een lui varken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Mexx met Marciano gesproken heeft over de eliminaties. Gaat ze met Rupert praten. Daarna gaat ze naar Wanda en Kim om het te bespreken. Volgens Wanda en Kim is Rupert moeilijk te vertrouwen. En Mexx vertelt dat de naam van Eunice weer genoemd is. Maar dat Eunice dat waarschijnlijk ook weet en daar misschien wel mee bezig is. Ze kwam naar mij en ze zei wil kamer 3 weer op mij stemmen. Volgens Kim wordt het altijd gedacht, omdat wij altijd zo close zijn als kamer. We zien het wel zegt Mexx. En Wanda denkt niet dat er een omslag komt als ze het wel zou weten. Wat wil ze eraan doen? Ze had 15 stemmen, dat zijn er enorm veel. Mexx verlaat daarna de kamer en Kim zegt zacht jij vliegt eruit meid. En zo niet dan zien we het wel voegt ze eraan toe.

Mexx vertelt ondertussen aan Zoë aan het vertellen dat Rupert van haar gehoord zou hebben dat ze op Eunice gaan stemmen. Ik heb dat niet gezegd reageert Zoë verontwaardigd. Hij moet natuurlijk weer iemand voor de bus gooien. Ik praat daar niet over met hem, hij is niet te vertrouwen. Wat als ze toch iets anders gaan doen. Ik heb geen idee antwoordt Mexx. Het is logisch dat hij mijn naam noemt, dan ligt de focus niet op hem. Ik spreek hem nooit maar net doen alsof je neus bloed.

Verder verloopt de dag vrij rustig. Gert-Jan en Sasha praten over de droompresentatie van Jeffrey. Gert-Jan geloofd niet dat Jeffrey meer dan 100 uur per week werkte. Dat kan toch niet, dat geloof ik niet. Hij probeert dingen te compenseren, het is  gewoon een lui varken. Als hij hier moet afwassen loopt hij al te janken. Hij heeft hier 4 maanden geen corvee gedaan he benadrukt hij. Ga mij dan niet vertellen dat je 100 uur per week gewerkt hebt, dan pak je hier ook alles aan. Sasha vindt ook dat hij twee kanten heeft. Je hebt ook een leuke Jeff, en die is echt leuk. Ik geloof ook wel dat je met hem kunt lachen antwoordt Gert-Jan. Maar ik vind zijn minpunten erger dan zijn pluspunten. Dan denk ik, van mij mag hij snel weg zijn. Sasha heeft er over zitten denken, ik heb er geen last van maar ik zie wel dat anderen er last van hebben. Ik ben echt wel van het groepsbelang.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

1 Reactie

arno willemse 27 januari 2023 - 19:32

Ze zijn jaloers daar.Jeffrey staat bij het publiek al maanden bovenaan in polls.
Wendy scort trrouwens ook goed.

Beantwoord

Laat een reactie achter