Home » Jeffrey denkt dat het een zaad maand wordt als Wanda manager wordt

Jeffrey denkt dat het een zaad maand wordt als Wanda manager wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag gaat Rupert boven boodschappen doen. Jeffrey komt ook even naar het kantoor. Rupert begint over de managersverkiezing. En dan in het bijzonder over Wanda die zich waarschijnlijk verkiesbaar gaat stellen.

Ik ben benieuwd of ze het haalt zegt hij. Wie vraagt Jeffrey, Wanda? Ja zegt Rupert en Jeffrey denkt dat het dan weer een zaad maand wordt. Rupert denkt niet dat ze het gaat worden maar volgens Jeffrey moet hij daar niet te zeker van zijn. Ohh dan gaan we weer naar Disney en zo voegt hij er met een zucht aan toe. Een f*cked up maand antwoordt Rupert met een lach. Dan moet je ook weer elke dag dank je wel zeggen net zoals bij Kenzy voegt Jeffrey eraan toe. Ik ga ook niet mee doen hoor benadrukt Rupert, dat doet ze ook niet. Ze moet het ook gewoon niet worden. Jeffrey vraagt daarna hoe laat het is, tijd voor een biertje grapt hij. Rupert schenkt vervolgens wat wijn in de bidon van Jeffrey. Iets waar Kim mogelijk niet zo blij mee is, ze had eerder commentaar op Jeffrey zijn alcoholgebruik. We moeten wel even kijken hoe we het gaan organiseren over de stemmen van de films merkt Rupert op. Jeffrey denkt dat Rupert gewoon moet zeggen dat hij geïnventariseerd heeft en ze uit 2 films kunnen kiezen.

Inmiddels hebben de deelnemers gegeten en is de avond alweer begonnen. Alles verloopt tot nu toe rustig… Wat gaat deze avond in een jaar van je leven nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter