Home » Jeffrey verteld dat hij naar huis gaat, hij vertrekt waarschijnlijk dinsdag

Jeffrey verteld dat hij naar huis gaat, hij vertrekt waarschijnlijk dinsdag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is weer aangebroken. Vandaag wordt de loods opgeruimd na de loods racing day evenement van Jasper. Ook wordt er gesproken over een mogelijk vertrek van Jeffrey. Jasper zegt tegen Marciano dat Jeffrey “achter” is en zou hebben gezegd weg te gaan. En dat dat echt gebeurt is en geen 1 april grap is wordt wel duidelijk.

In de slaapkamer laat Jeffrey namelijk aan Wendy, Rupert en Moraima weten dat hij vertrekt. Ga je echt weg Jeff vraagt Wendy. Ja antwoordt Jeffrey, blijf gewoon zegt Wendy terug. Nu gelijk? Nee antwoordt Jeffrey, in het weekend kan je niet gaan. Het wordt maandag of dinsdag maar dat maakt hem niet uit. Het is zonde maar ja. Je kan bij mij ver gaan maar je raakt mij niet aan benadrukt hij. Doelend op de ruzie van afgelopen avond met Marciano. Het maakt me niet uit wie wat maar ik zie dat los van elkaar. Ik ben absoluut niet bang benadrukt hij. Ik had terug kunnen duwen maar daar zit je toch niet op te wachten. Gefeliciteerd met zijn allen en heel veel succes. Ik sta er volledig achter maar ik zie mijzelf hier niet meer in. Ik ben ook echt niet boos maar het is mooi. Jeffrey zegt dat hij maandag pas officieel 24 uur kan aanvragen en hij dinsdag mag vertrekken. Ze zeiden ook al pak je rust. Dat ga ik ook doen, ik ga 3 dagen chillen. Ik ben er van overtuigd dat ik het had vol kunnen houden.

Ook met Zoë heeft Jeffrey een gesprek. Je kan nu ook lekker naar Kim en haar steunen zegt Zoë. Het geeft misschien ook een beetje rust nu. Dat je bij haar kan gaan zijn. Ja antwoordt Jeffrey en Zoë vindt het wel k*t. Maar ik kan niks anders zeggen, ik begrijp het. Heb je nog met hem (Marciano) gepraat of hij met jou? Doelend op de uit de hand gelopen ruzie van afgelopen avond. Hoezo vraagt Jeffrey en Zoë merkt op dat hij door het geluid is gegaan. Dat mag toch zegt Jeffrey, ik ga ook wel eens door het geluid. Maar ik zal nooit iemand aanraken. En het moment dat ik de poort uit loop gaat binnen 30 seconden alles weer verder hoor benadrukt hij. Nee logisch antwoordt Zoë, je weet wat je buiten hebt. En wat je allemaal weer kan oppakken. En 7 maanden is niet niks. Alleen je had al gezegd ik ben er niet meer tot je verjaardag. Nee lacht Jeffrey, dat had ik al gezegd. Maar 100 procent gelijk zegt Zoë nog. Ook in de douche komt het voorval van Marciano weer te spraken als Jeffrey wil gaan douchen. Het is moeilijk te verstaan maar ook daar zegt Jeffrey dat binnen 30 seconden alles weer doorgaat. Dat heb je gisteren ook gezien, doelend op het vertrek van Wanda.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

8 Reacties

Raats 1 april 2023 - 10:03

Die gaat echt niet weg hoor. Heeft al meerdere keren gedreigd

Beantwoord
Roger 1 april 2023 - 10:05

Jammer voor het spel…zullen veel kijkers gaan afhaken denk ik als die idd naar huis gaat

Beantwoord
Freerk 1 april 2023 - 10:38

JEFF jammer dat je as dinsdag weg zal gaan jij bent wel de drijfveer in de groep hoop dat je niet zal gaan. Groetjes van uit groningen

Beantwoord
ada 1 april 2023 - 11:36

ongelooflijk, dat mensen die verbaal intimideren en het ergste uit mensen halen door te treiteren, geen gele kaart krijgen!

Beantwoord
w fokko 1 april 2023 - 14:07

de eerlijke en leukse deelnemer verlaat de loods blijft er een sort bejaarden club over.

Beantwoord
Robbedoes 1 april 2023 - 15:40

Mooi. Wat is die gozer negatief.

Beantwoord
Diane vd Mortel 2 april 2023 - 11:02

Feest dinsdag! Sneu voor Kim, krijgt ze weer geen rust..

Beantwoord
Eva Knijnenburg 11 april 2023 - 12:24

Ik vind de reuring die hij veroorzaakt altijd wel leuk. Ik zal hem gaan missen als hij ook écht gaat

Beantwoord

Laat een reactie achter