Home » Zoë wil een check-up omdat ze al drie maanden niet ongesteld is geweest

Zoë wil een check-up omdat ze al drie maanden niet ongesteld is geweest

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond de talkshow van Gert-Jan op het programma. Aspirant managers Zoë en Isaac waren niet te gast. Ze zullen naar verwachting de mogelijkheid krijgen om nog een speech te houden om te vertellen wat ze tijdens hun management willen doen. Jan-Willem, Babette en Mexx waren dit keer te gast. Het ging over de ijsbad opdracht, sinterklaas in een jaar van je leven en over de plank challenge.

Zoë had afgelopen avond nog even een kort gesprek met Jeffrey en Isaac. Ze is al drie maanden niet meer ongesteld geworden. Dat is echt lang he, ik ben het hier één keer geworden. En dat bedenk je nu net ineens vraagt Jeffrey. Nee lacht Zoë, al een tijdje. Maar nu ook dat ding met Mexx dan ga je er ook over nadenken. Toen ging ik twijfelen aan mijzelf en toen zei Sasha ook dat sommige vrouwen schijn ongesteld zijn. Dan zijn ze eigenlijk zwanger en dan weten ze het niet. En toen begon ik helemaal te stressen. Ik denk dat ik het gesprek niet meer hoef aan te vragen zo hard heb je het nu geroepen merkt Jeffrey op. Ik wil het gewoon weten gaat Zoë met een lach verder. Want drie maanden is echt wel lang hoor. Dus ik wil wel weten van hey eh… Jeffrey antwoordt dat is goed en zal een gesprek met “achter” aanvragen. De rest van de avond is rustig verlopen.  Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken, de deelnemers staan op hun gemak op. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

2 Reacties

Ikke 1 december 2022 - 11:03

Weinig ben ik bang, de live stream i tegenwoordig erg saai om te kijken….bed liggers gewicht heffers en de afwas pffff

Beantwoord
Cisca 2 december 2022 - 12:02

Ik denk dat ik het niet helemaal snap. Ze zijn nu drie maanden in de loods, ze is drie maanden NIET ongesteld geweest sinds ze in de loods zit en sinds ze in de loods is is ze één keer ongesteld geweest ? Dus in de loods is ze heeft ze 1 x gemenstrueerd en 3 x niet dat is volgens mij 4 maanden en dat kan dus niet lijkt mij . VREEMDER DAN VREEMD !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter