Home » Isaac wil niet op Esther gaan, ze heeft hem toch gewaarschuwd

Isaac wil niet op Esther gaan, ze heeft hem toch gewaarschuwd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is vandaag een rustige zondag in een jaar van je leven. Regelmatig is er een muziekje te horen wat betekent dat de deelnemers een bal moeten opvangen en een letter moeten raden voor de langdurige verdienopdracht. Al de letters die juist zijn vormen een woord en dat woord geeft dan weer antwoord op een vraag. Onder andere Jeffrey, Moraima, Rupert en Martin worden omgeroepen.

Verder wordt er veel over het spel gekozen. Zo zitten Isaac en Jeffrey in de kas erover te praten. Je ziet nu al dat we er continu elke dag een soort van bezig zijn met de eliminatie merkt Isaac op. Het is de vraag wie er moeten antwoordt Jeffrey. Isaac weet een ding zeker, ik ga niet op Esther drukken. Jeffrey sluit zich daarbij aan, eerlijkheid heeft ook een kans. Zeker zegt Isaac, zij heeft de stap genomen om toch de waarheid te vertellen, doelend op het briefje van Esther. Het klopte toch wat ze zei. Ze bracht het zo raar en ik dacht he? Later hoorde ik pas dat ze extreme ruzie had gehad. Ik was daar ook bij vertelt Jeffrey maar ik had het niet door. Het ging niet raar, het ging over het niet feliciteren van Jan-Willem, dacht ik. Ook denken de mannen dat niemand zich er zelf op gaat zetten tijdens de eliminatie. Zeker niet in deze fase van het spel. Het is speltechnisch ook niet verstandig, doelend op Gert-Jan zijn eliminatie.

Ook zien we de deelnemers bezig met pizza bakken, deze worden op de barbecue gebakken. Wat gaat de avond nog brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

2 Reacties

Jos Fens 12 maart 2023 - 18:45

Ik kijk elke avond ik vind alleen dat ze van de hak op de tak springen ,heb soms moeite het te volgen

Beantwoord
Jos Fens 12 maart 2023 - 18:46

Volgende keer wil ik ook mee doen ook al ben ik tachtig

Beantwoord

Laat een reactie achter